Aquest famós actor es veu obligat a demanar a la gent que no s'enamori del seu personatge

per Redacció, el 16 de gener de 2019 a les 11:57
Com us explicàvem fa uns dies, You s'ha convertit en una de les sèries més vistes a nivell mundial aquest gener. La seva trama, amb girs inesperats, i els seus personatges han enganxat i seduït milers d'espectadors.

El problema és que alguns d'ells han interpretat de manera positiva el comportament del protagonista, un jove sense escrúpols que es dedica a assetjar noies. L'actor Penn Badgley, que és qui dóna vida al personatge principal, no ha parat de rebre missatges de persones que asseguren estar enamorades del noi que interpreta i que fins i tot justifiquen les seves accions.

 

L'artista, conscient del perill que suposa tenir aquesta concepció equivocada de l'amor, s'ha dedicat a respondre els comentaris remarcant que ell no és cap exemple a seguir i que ningú hauria de voler tenir una relació tòxica -si no heu vist la sèrie, no llegiu els tuits de més avall, hi ha SPOILERS-.


Encara que us pugui semblar sorprenent que hi hagi gent que vegi els comportaments obsessius com a "normals", el cert és que hi ha moltes persones que pensen així, segons diversos estudis duts a terme aquests darrers anys. Cal lluitar contra aquest tipus de creences i ensenyar que l'amor no és control ni possessió, sinó llibertat i respecte. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: