Logotip de Adolescents.cat

Vols ser a la gran nit del cinema català? Sortegem una entrada doble per anar als Premis Gaudí!

per Redacció, el 22 de gener de 2019 a les 15:00
Els Premis Gaudí són a tocar! El pròxim diumenge 27 de gener el cinema català es torna a vestir de gala per viure la novena edició d'aquests guardons. A més a més, aquest any podria emportar-se el premi a Millor Pel·lícula un film que parla sobre l'adolescència: Jean-François i el sentit de la vida. La història, dirigida per Sergi Portabella, competirà amb Formentera Lady; Yo la busco, i Les distàncies, que també opten a guanyar el guardó a millor film.

A banda d'aquestes produccions, entre les pel·lícules amb més nominacions destaquen Entre dos aguas, El fotógrafo de Mauthausen, Petra i Viaje al cuarto de una madre. De fet, la majoria d'actors i actrius que apareixen en aquests films són candidats a endur-se algun premi per la seva interpretació com Anna Castillo, Oriol Pla i Mario Casas!


Resultado de imagen de anna castillo gif

Tots ells seran a la gala dels Gaudí i tu si vols també tens l'oportunitat de ser-hi!
Com? Doncs molt senzill, participant en el sorteig que hem publicat al nostre Instagram amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català. El guanyador -que anunciarem dijous a la nit- podrà anar a la gala acompanyat de la persona que ell triï i compartir una nit màgica envoltat de grans artistes! L'acte es farà al Palau de Congressos de Catalunya i començarà a quarts de 10 de la nit.

Ah, per cert, si voleu que guanyi alguna de les pel·lícules que us hem dit o alguna de les altres nominades -feu clic aquí per veure la llista completa- encara sou a temps de votar el vostre film preferit al web de l'Acadèmia del Cinema Català. I és que els Gaudí també entreguen un premi a la pel·lícula més votada pels espectadors. I això no és tot, si voteu entrareu en el sorteig d'una targeta VIP doble per anar el cine tot l'any i una subscripció anual a FilminCAT!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: