Voleu aprendre a gestionar millor les vostres emocions? Aquests tallers gratuïts us interessen

per Redacció, el 18 de gener de 2019 a les 13:00
Us agradaria aprendre a gestionar millor les vostres emocions? Doncs ara teniu l'oportunitat de fer-ho gràcies als tallers gratuïts per a adolescents i joves que ha impulsat la Fundació Àmbit Ecologia Emocional.

Els tallers estan impartits per la Bet Masallera (Pedagoga i Personal Coach & Mentora), i la Laura Esquinas (Psicòloga i Terapeuta Individual, familiar i de parella) i es realitzen a les aules que la fundació té a Sant Andreu, al recinte de Fabra i Coats.


El primer taller, que porta per nom "El meu món interior", tindrà lloc el dissabte 9 de febrer al matí. Es tracta d'una proposta creativa que et convida a fer un viatge per observar-te i conèixer-te millor. A més, et facilitaran eines i recursos que t'ajudaran en aquest viatge ple d'emocions, valors, creences i experiències per descobrir.
 

El segon taller, "Moviments i emocions", es farà divendres 8 de març a la tarda, i està enfocat a ajudar-te a connectar amb el teu cos i les teves emocions. El següent, titulat "Jo amb els altres", tindrà lloc el dissabte 13 d'abril al matí i si hi assisteixes, aprendràs a: identificar les relacions saludables; conèixer recursos per una bona gestió emocional de les relacions i crear un recurs emocional per potenciar el benestar personal.

Finalment, l'últim taller, "Jo i el món", es farà el divendres 10 de maig a la tarda i hi aprendreu a qüestionar i observar el món exterior; prendre consciència sobre l'impacte de l'ecosistema virtual en les relacions humanes i dibuixar l'empremta que voleu deixar al món.

Si voleu participar en algun dels tallers l'únic que cal és que us inscriviu aquíbit.ly/EE-adolescents. Podeu trobar més informació al web de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: