Aquest és el vídeo del que tothom parla i que has de veure abans que acabi el dia

per Adolescents.cat, el 20 de gener de 2019 a les 12:58
Probablement coneixereu l’actor Brays Efe per la sèrie dels Javis “Paquita Salas” o per “Tu cara me suena”. Doncs bé, heu d’escoltar el discurs que va fer ahir a la nit als premis Feroz en el que va llençar un poderós missatge contra la gordofòbia.

“No estamos acostumbrados a ver cuerpos gordos", deia en Brays, abans d’atrevir-se a preguntar als convidats quant creien que pesava. "Yo peso 115 kilos", va admetre. "Es imposible que una persona gorda sea guapa, ¿no? Esto que os está pasando ahora se llama gordofobia, que hace que de forma inherente unamos las características malas a la gordura", va seguir l’actor amb un to crític però irònic.

 
"Decidme una sola ficción española protagonizada por un gordo, cuya característica básica no sea esa", va demanar Brays Efe. I ell mateix va contestar: "no existe ninguna". "Los hidratos de carbono no tienen nada que ver con el talento", va defensar l’actor.


En aquest article del Huffington Post podreu veure el vídeo sencer, i us el recomanem molt!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: