Aquest és l'increïble nou videoclip de Rosalía

per NacióDigital, el 23 de gener de 2019 a les 10:58
Nou vídeo de Rosalía. De aqui no sales (Cap 4, Disputa) és el cinquè clip del seu multipremiat i supervendes segon álbum, El mal querer, que es va publicar a la tardor després de generar una fortíssima expectació. L'artista de Sant Esteve Sesrovires ha publicat el vídeo aquesta mateix dimarts a la tarda, i en només 15 minuts després ja acumulava més de 17.000 visualitzacions.


El vídeo, dirigit per Diana Kunst i Mali Morgó, barreja els escenaris naturals de La Manxa i els seus icònics molins (aquí, en flames), amb la iconografia de les curses de motos i certs tocs a l'univers de Mad Max. No en va, part fonamental de la cançó són els samples de soroll de motors, en una composició que recorda per moments -i anant-hi encara més enllà- a alguns dels experiments de Björk a Volta.

L'artista, en solitari o acompanyada del seu ja habitual cor femení, hi apareix a estones ofegant-se -literalment, en aigua-, a estones protagonitzant una molt agressiva coreografia. Alterna també entre dos vestuaris: un d'inspirat en el món del motor, i un altre en què recorda a una princesa zíngara de conte, en versió contemporània. I amb els ulls blaus, per a l'ocasió.


Rosalía va publicar el seu anterior vídeo, Bagdad, a començaments de desembre, i també va fer embogir les xarxes, amb milers de reproduccions en pocs minuts. Anteriorment -i abans que i arribés a les botigues-, ja havia tret fum a Youtube amb Di mi nombre, Pienso en tu mirá i Malamente.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: