10 frases que voldràs posar al teu Instagram

per Redacció, el 23 de gener de 2019 a les 12:02

La música, les pel·lícules, la literatura...ens regalen milers d'històries i versos que es mereixen ser recordats i compartits. És per això que us hem preparat un recull de frases d'autors i artistes catalans.

Ens agradaria que el següent volum que publiquéssim també fos una mica vostre, és per això que al final de l'article us hem deixat un formulari perquè ens escriviu les vostres frases en català preferides. Poden ser tretes de cançons, llibres...o fins i tot poden ser pròpies. D'aquí a uns dies seleccionarem les que més ens hagin agradat i les compartirem amb vosaltres.


 


Arxivat a:
CULTURA, frases, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: