Coneixes webs i perfils que promoguin els trastorns alimentaris? Ajuda'ns a denunciar-los

per Redacció, el 30 de gener de 2019 a les 13:01
El Govern vol lluitar contra l'apologia de l'anorèxia i la bulímia a les xarxes. És per això que ha aprovat un decret llei que permet actuar contra la difusió de continguts a internet que inciten a seguir conductes perjudicials per a la salut.

Aquest nou marc legal ampliarà la responsabilitat de les empreses, plataformes o serveis digitals que, tot i tenir coneixement de l'existència d'aquest tipus de contingut en les seves plataformes, no duguin a terme accions per eliminar-los.


I és que en els últims anys, l'apologia de l'anorèxia i la bulímia nervioses a la xarxa, des de diferents pàgines web, xats i xarxes socials, s'ha convertit en un dels factors de risc més consultat i perillós pel que fa al desenvolupament d'aquests trastorns.

És per aquest motiu que us animem a denunciar els webs i perfils que fomentin conductes perjudicials per a la salut. Si en coneixeu algun, compartiu el link al formulari que trobareu més avall i ajudeu-nos a lluitar contra aquest tipus de continguts.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: