ENQUESTA Qui són els vostres referents?

per Redacció, el 24 de gener de 2019 a les 08:22
Quan pensem en el nostre futur, en com el volem encaminar, a què ens volem dedicar, és normal que tinguem algun referent. I no només en l'àmbit professional, sinó també en el personal, ja sigui perquè ens agrada molt el caràcter, la personalitat i els valors que transmet algú en concret o per la seva trajectòria personal.

El 2017 us vam demanar quins eren els artistes, escriptors, empresaris, etc. que més admiràveu i en vam fer un rànquing. Ara, dos anys més tard, volem saber si el vostre punt de vista ha variat i actualitzar el llistat que vam elaborar. És per això que avui us preguntem: quin és el vostre referent? Escriviu el seu nom al formulari que trobareu més avall i d'aquí a uns dies publicarem un rànquing amb els noms més repetits.

Arxivat a:
TENDÈNCIES, referents
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: