Així ha respost La Vecina Rubia quan l'han acusat de ser anti-feminista

per Adolescents.cat, el 24 de gener de 2019 a les 11:39
Segurament la majoria de vosaltres coneixeu La Vecina Rubia i probablement també la seguiu a Instagram. Ens encanta per moltes raons, però sobretot perquè te la capacitat de fer-nos riure i reflexionar alhora.

Doncs bé, La Vecina Rubia s’ha hagut de defensar a algunes crítiques sense gaire fonaments. Tot va començar quan ella va publicar un stories compartint un comentari que li havia fet en Jon Kortajarena (qui la segueix, sabrà que és el seu crush). Després també va posar un altre stories amb un GIF de la Beyoncé sortint d’una porta com una diva i amb el missatge: “Cuando el chico que te gusta te pone un comentario bonito en público”.

image

image

Després d’això una seguidora de la famosa instagramer va enviar-li un missatge acusant-la de ser “l’anti-feminisme personificat”
per estar obsessionada amb el rosa i amb el “brilli-brilli” i per fer bromes sobre “el chico que te gusta”.

 


A tot això ella ha sigut molt clara i s’ha defensat amb tots els arguments del món. Amb quina frase ens quedem? Doncs amb aquesta: “Ser feminista no está reñido con tener sentido del humor ni con ser femenina”. Ho va acompanyar amb el hashtag #Feministafemeninayconbrillibrilli 
Ole ella!




Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: