Logotip de Adolescents.cat

Es compra uns mitjons al Primark i s'hi troba una «sorpresa» que acaba amb una investigació policial

per Redacció, el 27 de gener de 2019 a les 07:30
Imagina't que vas súper feliç a comprar-te uns mitjons. Els pagues i vas cap a casa teva. Quan arribes, tens ganes d'estrenar-los i els obres. I és en aquest moment quan t'adones que hi ha una sorpresa. Una sorpresa molt desagradable: Un os i és humà.

T'hem fet fer l'exercici d'imaginació per despertar-te una mica d'empatia cap a la persona que ha viscut això de veritat.


Ha passat a un Primark de Colchester, a 90 quilòmetres de Londres, i la policia britànica ha obert una investigació. La denúncia es va fer el dia 2 de gener quan un client va posar en coneixement de les autoritats que s'havia trobat un os humà a dins dels mitjons acabats de comprar.

Segons han informat diaris com The Guardian, l'os no té restes de pell ni de sang i a hores d'ara no se sap ni l'origen ni l'edat d'aquest. El fet que estigui tan «net» descartaria la hipòtesi que fos el resultat d'algun accident laboral durant l'elaboració dels mitjons a la fàbrica textil.


Des de Primark també s'està investigant el cas.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: