Arriben canvis a WhatsApp i segurament no us agradaran

per Redacció, el 29 de gener de 2019 a les 11:10
Fa uns mesos WhatsApp va anunciar que aplicaria mesures per lluitar contra les notícies i la informació falsa. Doncs bé, aquesta setmana ha donat a conèixer una d'aquestes mesures: limitar el reenviament de missatges.

Segons detalla la BBC, a partir d'ara l'app no permetrà reenviar un mateix missatge més de cinc cops. D'aquesta manera, s'evita que els rumors circulin i es converteixin en virals.


Ara cal veure com encaixen aquests canvis amb la proposta de Mark Zuckerberg que vol que les tres plataformes —Whatsapp, Instagram i Facebook— comparteixin el mateix sistema de missatgeria. Això suposaria, per tant, unificar els xats de totes tres, tal com us van explicar aquest cap de setmana.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: