Estrenem en exclusiva el nou videoclip de Porto Bello

per Redacció, el 30 de gener de 2019 a les 16:00

Teníem moltes ganes d'escoltar algun tema del segon disc de Porto Bello i per fi ho podem fer! A Adolescents.cat estrenem en exclusiva Fet d'Amor, el single d'avançament del nou àlbum del grup: L'ull de la Tempesta.


Després d'haver fet més de 70 concerts en la seva primera gira nacional passant per l'Acampada Jove, Festival de la rumba de Tossa, Santa Tecla a Tarragona o les Barraques de Sitges entre molts altres, els altafullencs tornen a la càrrega amb un disc molt més enèrgic, directe, amb molts més matisos electrònics, produït per David Rosell i amb col·laboracions de luxe com són en Guillem Solé de Buhos i el Marc Riera de Doctor Prats.

Així doncs, Porto Bello es consolida com un dels grups de referència dins el mestissatge català i del circuit de música en directe.
Arxivat a:
CULTURA, Porto Bello, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: