Així són els nous pantalons de moda que t'encantaran o que odiaràs

per Adolescents.cat, el 31 de gener de 2019 a les 10:40
Potser aquest estil de pantalons ja et sona, de fet ja va estar de moda fa uns anys i ara l'han reinventat. Ara mateix la majoria d'aquests pantalons porten el tall a la part central de baix i sembla ser que cada cop en veurem més.

Influencers i celebrities com Victoria Beckham ja els llueixen i hem de dir que ens agraden prou! Tot i així creiem que seran d'aquelles modes que algunes persones estimaran i altres odiaran. Què et semblen? 

 
 




LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: