Avui s'estrena una de les pelis més esperades de l'any i que segur que us agradarà

per Redacció, el 1 de febrer de 2019 a les 10:28
Aquest divendres s'estrena als cinemes Green Book, guanyadora de diversos Globus d'Or, entre ells el de millor pel·lícula de comèdia, i nominada a cinc Oscars.

Aquest film, protagonitzat per Viggo Mortensen i Mahershala Ali, ens explica la història real de Don Shirley, un famós pianista afroamericà que es va haver d'enfrontar al racisme dels Estats Units a la dècada dels 60. En concret, la pel·lícula se centra en el viatge que el músic i el seu xòfer, "Tony Lip, van fer pel sud del país, la zona amb més conflictes racials del territori.

 

Encara que dit així potser l'argument no us atragui, el cert és que Green Book val molt la pena. No només perquè ens mostra una realitat que tots hauríem de conèixer, sinó perquè també ens ensenya que l'amistat, la reivindicació i el sentit de l'humor ens ajuden a superar qualsevol obstacle. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: