Logotip de Adolescents.cat

Com puc saber si li agrado a un signe de l'horòscop?

per Adolescents.cat, el 1 de febrer de 2019 a les 10:47
Com ja sabeu l'horòscop ens permet saber alguns trets del caràcter de les persones, i és que cada signe té una energia especial que ens caracteritza. Avui us expliquem com podeu saber si li agradeu a una persona d'una altre signe. Evidentment no és una cosa infal·lible i el millor sempre és preguntar, però hi ha certes coses que cada signe de l'horòscop tendeix a fer quan se sent atret per alguna persona:

 





LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: