Una de les vostres sèries preferides podria tornar: això és el que se sap!

per Redacció, el 1 de febrer de 2019 a les 13:06

Sou fans de Gossip Girl?
Doncs tenim bones notícies! La cadena CW s'està plantejant fer una nova versió de la sèrie. De moment, però, els responsables del canal de televisió encara no saben "com seria" ni si hi farien aparèixer alguns dels actors de la producció original, com Blake Lively i Leighton Meester.


A hores d'ara tot està en mans de Warner Bors i els seus responsables, que són els que han de decidir si donen suport al projecte o no.

Segons publiquen diversos mitjans nord-americans, la productora llançarà la seva pròpia plataforma d'streaming, a l'estil Netflix, l'any vinent. Per tant, tot fa pensar que la nova versió de Gossip Girl es podria estrenar el 2020. Us la miraríeu?





LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: