Aquest és el discurs del que tothom parla i que has de veure abans que acabi el dia

per NacióDigital, el 3 de febrer de 2019 a les 09:03

Campeones és la guanyadora del premi a la millor pel·lícula dels Goya 2019.
En una gala on la gran triomfadora ha estat El reino de Rodrigo Sorogoyen, amb set estatuetes de tretze a les que optava, aquesta pel·lícula d'esports i discapacitats ha robat el cor la gran majoria de persones que l'ha vista i dels acadèmics del cinema espanyol.


Jesús Vidal ha estat un dels protagonistes de la nit, guanyant el premi a millor actor revelació, davant d'una gran competència. El seu discurs ha durat cinc minuts però han valgut la pena.
  Ha donat les gràcies per l'oportunitat, ha enviat un missatge de visibilitat per a les persones amb discapacitat que volen treballar en el món del cinema. Ha agraït la feina dels que van crear Campeones, als seus companys de repartiment, al director Javier Fesser i sobretot a la seva família, amb un missatge potent: "Voldria tenir un fill com jo perquè he tingut uns pares com vosaltres".


L'ovació ha estat pletòrica i moltíssimes personalitats del món del cinema, de les arts o fins i tot de la política l'han volgut felicitar. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha volgut afegir a les felicitacions a través de Twitter.



LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: