5 trucs de WhatsApp que segurament no coneixies

per Redacció, el 4 de febrer de 2019 a les 11:21
Tot i utilitzar WhatsApp diàriament, hi ha algunes opcions d'aquesta app que se'ns escapen. The Business Insider ha fet un recull d'alguns trucs força desconeguts, aquí els teniu:


 





Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?

Versió sense playbuzz


Envia una resposta privada en un grup

Abans, si volíem contestar de manera privada a algú, havíem d'obrir una nova conversa amb aquella persona. Ara, gràcies a una nova opció de WhatsApp ens podem estalviar aquest procés. Si volem contestar de manera privada a un membre d'un grup, l'únic que hem de fer és clicar damunt el missatge que volem respondre, fer clic a la icona amb tres punts que hi ha a la part superior de la pantalla i triar "respondre en privat".

Fes servir més d'un número de mòbil en el mateix ordinador
Segurament alguns de vosaltres feu servir WhatsApp web, una opció molt còmode si estem treballant a l'ordinador. Doncs bé, que sapigueu que podeu tenir diverses sessions obertes amb diferents números de mòbil. L'únic que heu de fer és iniciar les sessions utilitzant el mode "incògnit" del navegador. Per accedir a aquesta opció, heu de clicar la icona dels tres punts que hi ha a la part superior dreta de la pantalla i seleccionar "nova finestra d'incògnit".

Envia una conversa per correu electrònic
Vols fer un regal especial? Vols enviar tota una conversa a algú? És molt fàcil! Vés al xat que vulguis enviar, fes clic sobre els tres puntets de la part de dalt i selecciona l'opció 'Més', després selecciona l'opció 'Enviar xat via email'.

*Truc extra: si t'envies a tu mateix la conversa t'arribarà al teu correu electrònic un arxiu adjunt, obre'l i veuràs que tot el text està compactat, no passa res! Selecciona tot el text i copia-ho a un Word i et quedarà ordenat automàticament. Després si vols ho pots imprimir o enviar.

Escolta els àudios més lents o més ràpids

L'app TalkFaster!, gratuïta i disponible a Google Play, ens permet accelerar o alentir els àudios. Com? Doncs un cop la tinguem instal·lada, cliquem damunt una nota de veu, seleccionem l'opció compartir i escollim l'opció TalkFaster!. Acte seguit ens apareixerà un menú per seleccionar la "velocitat" amb què volem reproduir l'àudio.

Filtra els teus stickers preferits
Si voleu trobar els stickers que més us agraden de manera ràpida, una manera senzilla de fer-ho és marcant-los com a favorits. Cliqueu damunt l'sticker durant uns segons fins que aparegui l'opció "afegir". Un cop fet, podreu trobar-los emmagatzemats tocant la icona en forma d'estrella del teclat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: