internetsegura.cat

5 consells perquè el teu Instagram sigui més segur

per Redacció, el 4 de febrer de 2019 a les 19:20

La gran majoria de nosaltres fem servir Instagram diàriament. I és que, actualment, aquesta xarxa social ja és la més utilitzada entre els adolescents. De fet, la tenim tan incorporada en el nostre dia a dia que de vegades ens oblidem de reflexionar sobre els perills que pot comportar.

Per exemple, us heu parat mai a pensar quantes persones poden arribar a veure les vostres fotos? Heu mirat quantes imatges heu compartit, sense demanar permís, d'amics vostres?

Potser us semblen preguntes sense massa importància, però el cert és que cada cop que publiquem una imatge estem exposant part de la nostra vida. És per això, que cal que tinguem ben configurats els ajustos de privacitat. Us donem 5 consells perquè el vostre Instagram sigui més segur. 


 

 

 

 

Aquesta informació s'ha elaborat amb el suport d'internetsegura.cat. Un portal on trobaràs consells i guies de bones pràctiques a internet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: