Logotip de Adolescents.cat

Estrenem en exclusiva el nou videoclip de Segonamà i Txarango i us encantarà!

per Redacció, el 5 de febrer de 2019 a les 16:00

Teníem moltes ganes de veure el nou videoclip de Segonamà i per fi ha arribat el dia. Avui a Adolescents.cat estrenem en exclusiva el videoclip de Crida, el quart single del disc Respira. Una cançó carregada de festivitat i que, a més a més, compta amb una col·laboració de luxe: Txarango!


La inspiració d'aquest vídeo, realitzat per Gerard Cardona, arriba des del continent americà, i això podem notar-ho en l'estètica urbana de tot el clip, un factor de tendència. Es tracta de la producció més ambiciosa del grup, de fet, per tal d'enregistrar-lo han comptat amb un nombrós equip de professionals.

Crida juga amb els ritmes càlids propis de la cúmbia i la salsa llatina i té una càrrega molt positiva amb un missatge d'amor propi i individual que vol trencar el concepte d'amor idíl·lic. A nosaltres, una de les frases que més ens ha agradat és, sens dubte: "Crida que farem trontollar el món, brotarà del no-res un so que destruirà la constància i la insistència de dolor".


Amb aquest videoclip el grup presenta el Crida Tour, la seva gira més exigent. L'estrena d'aquest nou espectacle serà a la Sala [2] de la Sala Apolo de Barcelona, el dimecres 27 de febrer. Guardeu el dia!
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: