Què feu quan teniu por a ser assetjades? Expliqueu-nos la vostra experiència

per Redacció, el 8 de febrer de 2019 a les 10:00
El 6,8% de les dones han patit assetjament en l'àmbit social, el 19% en espais d'oci nocturn i el 17% en espais públics. Aquestes són algunes de les dades de la primera Enquesta de Violència Masclista impulsada per l'Ajuntament de Barcelona recentment.

A aquestes preocupants xifres, s'hi sumen també les publicades pel Govern aquest febrer. Segons l'informe, al llarg del 2018 la Generalitat va atendre un total de 107 víctimes de violència masclista exercida per menors de 14 a 17 anys, cosa que suposa un augment del 20% respecte a tot el 2017 i del 45% respecte a dos anys abans, amb 89 i 74 víctimes ateses respectivament.

És per aquest motiu, que us volem preguntar com viviu i afronteu les situacions d'assetjament tan presents, malauradament, en la nostra societat. Abans, però, us detallem alguns dels exemples d'assetjament sexual que recull l'informe de l'Ajuntament de Barcelona Sóc dona, vull viure amb dignitat i lliure d'assetjament.

 


Us heu sentit identificades amb alguns d'aquests exemples? Escriviu en el formulari de més avall com feu front a aquestes situacions. De nit, procureu sempre tornar acompanyades a casa? Us han fet canviar de roba algun cop perquè anàveu "massa provocatives"? Heu canviat de vorera per no passar per davant d'un grup de nois? Expliqueu-nos què heu fet i què feu quan teniu per por a passar per situacions com aquestes i les voleu intentar evitar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: