Critiquen Amaia per anar sense depilar i s'emporten el «zasca» d'aquest cantant

per Redacció, el 7 de febrer de 2019 a les 12:33
Aquest cap de setmana Amaia Romero va acudir a la catifa vermella dels Goya sense depilar. Fins aquí res estrany. El sorprenent és que la cantant revés tota mena de crítiques a les xarxes socials per mostrar amb naturalitat els pèls del seu cos.
 

De fet, fins i tot hi va haver programes televisius que es van riure de l'artista amb frases com: "Si té les axil·les així, no vull ni imaginar-me com porta altres parts del cos...".

Afortunadament també hi va haver persones que van sortir en la seva defensa, entre ells el Sevilla, el líder de Los Mojinós Escozios. El cantant, sense dubtar-ho, va afirmar: "Que diguin el que vulguin, però depilar-se és antinatural. A mi em sembla fantàstic que vagi així. Una axil·la o una cella amb pèls són naturals. Dit d'una altra manera, un poble despoblat és un poble trist. Un de poblat, en canvi, està alegre". Doncs sí: que cadascú vagi com vulgui, per això som persones úniques i lliures!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: