TEST Quin tipus de disseny fa per tu?

per Redacció, el 17 de febrer de 2019 a les 10:00
Gràfic, de producte, d'espais... Existeixen moltes modalitats de disseny, tot i que potser algunes d'elles no les coneixes. És per això que avui et volem parlar de les diferents especialitats que pots trobar en aquest àmbit. I no només això: si fas el test que trobaràs més avall, també et direm quina d'elles fa més per tu!

I quines són aquestes modalitats? Doncs en són 5, tal com s'explica al web d'EINA. De fet, el Grau de Disseny d'aquest centre t'ofereix la possibilitat d'escollir entre diversos itineraris i centrar-te en l'especialitat que més t'agradi: disseny gràfic, disseny d'espais, disseny de producte, creació visual i cultura del disseny. A més, si no et decideixes per un àmbit determinat, pots escollir fer matèries de les diferents disciplines i tenir un perfil global.

Sona bé no? Si vols descobrir quin dels 5 perfils que t'hem explicat fa més per tu, contesta les preguntes del test i t'ho direm:


 


T'agradaria saber més sobre el perfil que t'ha tocat i sobre com es viu el disseny a EINA? Doncs pots assistir a les Sessions Informatives que organitzen a les 18h el 21 de febrer, el 26 de març i el 21 de maig. O bé a les que es faran els dissabtes a les 11h els dies 6 d'abril i 11 de maig que tenen lloc a la seu del campus universitari dels Jardins de Can Sentmenat a Barcelona. Si vols més informació, també pots omplir, sense cap compromís, el formulari que trobaràs més avall.



Arxivat a:
EDUCACIÓ, EINA, disseny
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: