Una altra catalana a Eurovisió? Aquesta és la noia que també hi podria anar

per Adolescents.cat, el 8 de febrer de 2019 a les 10:47
En Miki no serà l’únic català a Eurovisió. La Carlota López, una noia de Salou de 24 anys, acompanyarà Duncan Laurence (representant d’Holanda) al festival. Ella és la guitarrista del grup d’aquest noi, i tal com ha explicat a una entrevista a El món a RAC1, no sap si pujarà a l’escenari però participarà als actes promocionals previs a Israel.
 

Com ha explicat la Carlota a Rac1, viu a Holanda des dels 18 anys. I encara que la seva àvia és holandesa, el motiu que la va dur fins allà van ser els estudis de música moderna. Diu que un cop allà, va ser Duncan Laurence qui la va guiar a fer els seus primers passos quan va començar la Universitat. Arran d’aquesta amistat, fa dos anys i mig que comparteixen grup.

 

Resulta que el cantant del seu grup va participar a “The Voice 2014” i la coach que va tenir al programa havia participat a Eurovisió i actualment és membre del jurat que decideix quin artista i quina cançó van al festival. La coach va proposar a Laurence per portar algú menys conegut que els participants habituals i la televisió del país hi va estar d’acord.

No es podrà sentir la cançó fins al 7 de març, però la Carlota diu que té una base electrònica i moderna. Ja tenim ganes de sentir-la, i a veure si podem veure una altra catalana a l’escenari d’Eurovisió 2019!

Podeu sentir l’entrevista que li ha fet El món a RAC1 a Carlota López aquí!




Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: