Vols anar al CanetRock? Aquest descompte del Carnet Jove t'interessa!

per Redacció, el 11 de febrer de 2019 a les 13:04
Fa pocs dies el Canet Rock d'aquest 2019 feia públic el cartell d'aquest any! Aquest dilluns les organitzadores del festival van donar a conèixer els grups que actuaran al Pla de'n Sala el 6 de juliol en una festa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

A més dels 3 grups que ja estaven confirmats – Buhos, Doctor Prats i Zoo -, aquest any debutaran al festival: La Casa Azul, amb la seva electrònica que convida a ballar; Suu amb la seva força, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i la seva cançó protesta, Roba Estesa amb el seu rock feminista i la gran veu de Ju.


Dins el cartell hi destaquen també grups de renom com La Pegatina, amb un nou disc que han dut de gira per tot l'Estat, Els Catarres, ja habituals dins del cartell del festival, Itaca Band, Els Pets, que tocaran els temes del seu darrer disc i Oques Grasses. Tot això acompanyat de més de 12 hores ininterrompudes de música també amb Miquel Roig i els DJ's Ernest Codina i PD Busquets.

Si voleu anar al Canet Rock i encara no teniu la vostra entrada, recordeu que amb el Carnet Jove teniu descompte: només us valdrà 32 euros amb despeses de gestió incloses. Si realitzes la compra a Catalunya, l'únic que has de fer és introduir el teu DNI quan adquireixis l'entrada a través d'internet. Si ho fas des de qualsevol altra Comunitat Autònoma, utilitza el teu codi promocional.


A més a més, amb el Carnet Jove també et sortirà un 15% més barat comprar productes del Canet Rock. Així que aprofita-ho.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: