Logotip de Adolescents.cat
Patrocinat

Gaudeix d'aquests dos looks de maquillatge per Sant Valentí

per Redacció, el 12 de febrer de 2019 a les 07:55
L'amor s'ha de celebrar els 365 de l'any, sobretot per Sant Valentí. I és que, tinguem parella o no, aquesta data ens recorda com d'important és aquest sentiment. Així doncs, aprofiteu aquest Sant Valentí per mimar-vos a vosaltres mateixes i també per sorprendre les vostres cites, si és que heu fet algun pla especial.

Una bona manera de fer-ho, és atrevint-vos amb algun look de maquillatge diferent i senzill, com els que ens proposa Thuya Escuela: quin dels dos us agrada més?

 


T'agradaria convertir-te en un gran professional del món del maquillatge? Forma't a Thuya Escuela en els seus Cursos Intensius o en el seu CFGS de Caracterització, Maquillatge i Efectes Especials. Si vols conèixer més detalls de l'oferta formativa de Thuya Escuela, pots omplir aquest formulari sense cap compromís.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: