Aquest plagi gairebé acaba amb Eurovisió 2019, què en penses?

per Adolescents.cat, el 12 de febrer de 2019 a les 09:58
Feia dies que se’n parlava, però finalment s’ha resolt el tema del plagi de “Toy”, la cançó d’Israel que va guanyar Eurovisió l’any passat.

Poc després de la final d’Eurovisió 2018, Universal Music va enviar una carta als compositors israelians en què els advertia d’una presumpta infracció de drets d’autor. El rocker Jack White, del grup “White Stripes” ha aconseguit que se’l reconegui com a co-autor de la cançó que va cantar la Netta pel plagi del seu tema “Seven Nation Army”.


La veritat és que és un plagi agafat una mica amb pinces, de fet Beger, autor de “Toy”, va afirmar que quan compon no té “altres cançons” al cap. “Generalment, vivim en un món en el que hi ha una línia molt fina entre el plagi i la similitud, i totes les melodies possibles ja han estat inventades”, va declarar.

Si aquest problema no s’hagués resolt d’aquesta manera, la cançó hagués estat desqualificada i el festival no s’hagués pogut celebrar a Israel. Així que al final sembla ser que tothom hi ha sortit guanyant, tant Israel com Jack White.


Què en penseu? Creieu que les dues cançons s’assemblen?







31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: