8 frases de Sant Valentí, ho celebres?

per Adolescents.cat, el 14 de febrer de 2019 a les 11:08
Avui és Sant Valentí, el dia dels enamorats en molts països. A Catalunya som una mica l'excepció, ja que segons les nostres tradicions i llegendes, celebrem el dia dels enamorats per Sant Jordi, regalant-nos llibres i roses.

Ara bé, hi ha moltíssima gent a tot el món i també a Catalunya, que celebra el Sant Valentí. És una festa que es creu que es va començar a celebrar a l'Antiga Roma i durava 3 dies. Per ells, aquesta festa marcava l'inici de la primavera i es celebrava la fertilitat. D'aquí ve que actualment s'hagi convertit en una diada per celebrar l'amor.

Tant si celebreu Sant Valentí com si no, aquí us deixem 8 frases d'amor molt boniques. Això sí, recordeu que les paraules són paraules i que el més important són els fets i els sentiments:

 
 

 





31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: