Així és la nova funció de WhatsApp que afectarà els grups

per Redacció, el 15 de febrer de 2019 a les 09:09
Algun cop us han afegit a un grup de WhatsApp en el qual haguéssiu preferit no entrar? Doncs d'aquí poc aquesta situació ja no es donarà més. L'app de missatgeria està a punt de posar en marxa una nova opció per evitar que ens agreguin a un grup sense el nostre consentiment.

Per gestionar aquesta funció, l'únic que haureu de fer és accedir a la configuració de WhatsApp, seleccionar l'apartat "grups" i determinar si voleu que l'app us sol·liciti permís cada cop que us vulguin afegir a una conversa grupal.

D'aquesta manera, quan algú pretengui incorporar-vos a un grup, rebreu una invitació que podreu acceptar o rebutjar. Aquesta invitació caducarà al cap de 72 hores, per tant tindreu 3 dies sencers per decidir si voleu formar part del grup on us han convidat o no. Us sembla últil aquesta nova opció?


 






31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: