Vols anar gratis amb la teva classe a Port Aventura i Ferrari Land? Participa ja al concurs del RACC i el Servei Català de Trànsit

per Redacció, el 18 de febrer de 2019 a les 10:20
Tens entre 13 i 17 anys? Doncs apunta't ja i participa al concurs "Joves i Mobilitat" organitzat pel RACC i el Servei Català de Trànsit. Si ho fas, podràs guanyar una estada d'una nit amb entrades a Port Aventura i Ferrari Land per tota la classe i càmeres GO-PRO!

Requisits si vols participar:


Has de tenir ganes de fer de periodista o publicista i tenir entre 13 i 17 anys.

 Pots participar elaborant un anunci gràfic, un vídeo per a Instagram o un projecte de millora  sobre el següent tema: "Joves, mòbils i seguretat viària. Què fem?". Els telèfons mòbils han tingut un impacte enorme a la nostra societat i han provocat canvis profunds en la forma d’interactuar entre nosaltres. Però, a més de tots els avantatges que han incorporat a les nostres vides, també han comportat una sèrie de problemes que cal considerar. Entre aquests problemes, es troben els causats en la mobilitat i la seguretat viària per l’ús dels telèfons mòbils. Per aquest motiu el concurs planteja la pregunta. Joves, mòbils i seguretat viària. Què fem?


 Tens temps fins al 30 d'abril.

 Pots participar individualment o amb grups de fins a quatre persones. 

El jurat valorarà l’obra dels participants en base a la seva qualitat, coherència amb el tema de treball i originalitat. Així doncs, poseu-hi imaginació!

Proposa-li al teu tutor/tutora de participar: també es pot emportar premi!

 El mes de maig del 2019, es comunicaran els 2 finalistes de cada modalitat. La comunicació es farà a través dels tutors dels equips, el web del concurs i les xarxes socials. La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindran lloc el mes de juny del 2019, en un acte públic a Barcelona.

 Al portal JovesiMobilitat.cat és on hauràs d'entregar el teu material i on trobaràs unes quantes idees perquè et sigui una mica més fàcil despertar la teva creativitat. Molta sort!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: