Així seran les noves Barbie que hauries volgut de petit/a

per Adolescents.cat, el 18 de febrer de 2019 a les 09:11
Ja fa 60 anys que van néixer les Barbie, les nines de faccions fines i cossos perfectes que segueixen sent un referent per a moltes nenes i nens de tot el món.

L'empresa que les va crear i que les fabrica, ara ha anunciat una nova col·lecció de "Barbie Fashionistas" molt més inclusiva que veurà la llum la tardor vinent. Per què és més inclusiva? Doncs perquè hi podem trobar una nina en cadira de rodes i una altra amb una pròtesi a la cama.


La veritat és que aquesta notícia ha tingut molt bona rebuda i no només serà un benefici per a l'empresa, sinó per a la societat en general!

image
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: