TEST Ets capaç de dir-nos quines d'aquestes imatges són reals i quines no?

per Redacció, el 23 de febrer de 2019 a les 10:00
La intel·ligència artificial és una de les tecnologies que més està creixent en els darrers anys. Actualment, hi ha centenars de desenvolupadors i enginyers centrats a crear noves eines per aquest sector, com els que treballen a l'empresa Nvidia.

Alguns d'ells van estar més de dos anys ideant un nou sistema capaç de generar imatges de cases, animals i persones, entre moltes altres coses. Imatges que tot i ser artificials semblen 100% reals.

De fet, l'enginyer Phillip Wang va decidir mostrar el que pot arribar a fer aquest nou sistema posant en marxa la web ThisPersonDoesNotExist.com, la qual mostra cares generades totalment per ordinador cada cop que s'actualitza. A la redacció l'hem estat provant i hem flipat de com de realistes són totes les imatges. És per això que us volem posar a prova: sou capaços de dir-nos quines d'aquestes imatges són de persones reals i quines són generades per ordinador?

 






La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Arxivat a:
TESTS, imatge
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: