3 joves promeses del món de la moda que heu de conèixer!

per Redacció, el 21 de febrer de 2019 a les 08:40
Sabem que a molts i moltes de vosaltres us agrada el món de la moda i les tendències. És per això que avui us volem descobrir la Paula, l'Arnau i la Gabriela, tres joves talents de Francina Models de qui segur que sentireu molt a parlar. Us expliquem una mica més sobre ells:


 


Les millors marques de moda nacionals i internacionals, com Zara, Mango, Cortefiel, Custo Barcelona, Pronovias, El Corte Inglés, Desigual, 080 Barcelona Fashion o Mercedes Benz Fashion Week Madrid, treballen amb models de l'agència Francina Models per a les seves campanyes.

A més, si us agrada el món de la moda, heu de saber que l'agència també compta amb una àrea de formació: Francina Academy. En aquesta escola s'hi imparteix el curs Model & More disenyat per professionals experts que formen a les futures models amb classes de passarel·la, interpretació, tècniques de càsting, expressió corporal, fotografia, perruqueria, maquillatge, estilisme, dietètica i nutrició i comunicació en l'àmbit de la moda i les xarxes socials, entre moltes altres! Les dues models probablement més conegudes i de més renom que van començar la seva carrera professional fent el curs a Francina són la Judit Mascó i la Mar Saura.

Si voleu més informació sobre aquest i altres cursos, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu a continuació:




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: