Les 15 sèries que més enganxen: amb quina et quedes?

per Redacció, el 24 de febrer de 2019 a les 12:27
Quants de vosaltres heu vist una sèrie sencera en menys d'una setmana? Segur que molts. I és que gairebé el 90% de la gent reconeix haver fet alguna marató: veure un capítol rere un altre sense parar. De fet, hi ha algunes plataformes, com Netflix, que comparteixen rànquings amb les produccions que més agraden els seus usuaris.

Avui hem estat mirant aquests llistats i també els d'altres plataformes per elaborar-vos un rànquing amb les sèries que més enganxen. Aquí el teniu: amb quina us quedeu?

 


Versió sense playbuzz

- Stranger Things
- Por trece razones
- La casa de papel
- Élite
- Bodyguard
- La maldición de Hill House
- Game of thrones
- El cuento de la criada
- Breaking Bad
- Anatomía de Grey
- Friends
- Lost
- Orange is the New Black
- The walking dead
- Gossip girl





La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: