El repte que et tria un look segons la data del teu aniversari, te l'ha encertat?

per Adolescents.cat, el 22 de febrer de 2019 a les 11:25
Si t'agrada la Rihanna, i si no també, has de saber que s'ha convertit en la protagonista de l'últim repte viral del moment.

Tot va començar quan Shari, coneguda a Twitter com a @ChipdNudePolish, va proposar als seus followers que escrivissin a Google el nom de la cantant i la data del seu aniversari per comprovar quin 'outfit' havia escollit la Rihanna aquell dia. Seria com una mena d'horòscop de la moda que et diu quin és el teu look perfecte segons el dia que vas néixer.


El repte s'ha fet viral i milers de persones han compartit el resultat que els ha sortit i varis comentaris.

Què has de fer? Escriu Rihanna a Google acompanyat del mes del teu aniversari primer, i el dia del mes després (tot en anglès). Per exemple: Rihanna march 2nd. Si no t'apareix a l'inici, ves a imatges!


A veure què et surt, diga'ns als comentaris si t'agrada el look que t'ha tocat!
 



La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: