7 coses que tots i totes fem amb el menjar i que són un perill

per Adolescents.cat, el 25 de febrer de 2019 a les 08:23
Saps que el 2008 un jove de Bèlgica es va morir perquè va menjar-se uns fideus reescalfats al cap de cinc dies? El noi no els havia ni ficat a la nevera!

Sembla una tonteria, però és molt important que vigilem amb el menjar perquè ens podem intoxicar o contagiar d'alguna malaltia amb molta facilitat. Cribeo ha fet un llistat de coses que gairebé tothom fa amb el menjar i que hauríem d'intentar evitar. Quina fas més sovint o quina t'ha cridat més l'atenció?

 
 





Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: