Logotip de Adolescents.cat

Així és el nou maquillatge inspirat en una de les sèries més top

per Adolescents.cat, el 26 de febrer de 2019 a les 12:00
Si t’agrada el maquillatge i “Juego de Tronos” has de conèixer aquesta nova col·lecció de maquillatge de Urban Decay. Aquesta marca “beauty” vol fer coincidir el llançament de la col·lecció amb l’estrena de la sèrie a l’abril.

La marca va deixar anar la bomba amb dues publicacions a les xarxes socials en les que avançava aquesta notícia que ha deixat bojos i boges a tots els fans de “Juego de Tronos”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE ARE READY ⚔️ #FORTHETHRONE #URBANDECAY @gameofthrones

Una publicación compartida de Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) el


S’ha de dir que Urban Decay no és una marca econòmica, però tenen productes molt bons que triomfen arreu del món. Així que no és mal pla demanar-ho pel cumple o alguna data especial. Si vols ser el primer o la primera de saber quan es farà el llançament de la col·lecció de maquillatge, introdueix aquí el teu mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Worlds will collide 🔥❄️#FORTHETHRONE #URBANDECAY @gameofthrones

Una publicación compartida de Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) el





Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: