Aquests personatges de Disney tindran una sèrie pròpia que no et voldràs perdre

per Adolescents.cat, el 28 de febrer de 2019 a les 12:01
Les pelis Disney ens encanten, i hem de reconèixer que els seus personatges dolents també. La pel·lícula de “Maléfica”, interpretada per Angelina Jolie, va ser un èxit total i tindrà segona part.
 

Això ha fet reflexionar Disney i han decidit explotar aquests personatges amb un nou format, una sèrie que es dirà “Disney Villains”. Segons ha publicat Production Weekly, Disney prepara una producció amb tots els dolents de les seves pel·lícules més famoses. La sèrie s’emetrà a Disney+ i la producció començarà el segon trimestre de l’any que ve, així que encara haurem d’esperar per veure-la.
 

Què et sembla la idea?




Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: