Logotip de Adolescents.cat

Descobreix a quina part del cos se't concentren les emocions

per Adolescents.cat, el 2 de març de 2019 a les 12:12
Saps allò que diuen que quan estàs enamorat/da sents papallones a l’estómac? Això és perquè les persones podem notar com els sentiments, les sensacions i les emocions es reflecteixen directament en alguna part del nostre cos.



Un grup de científics finlandesos ha fet un estudi que situa les emocions als diferents llocs del cos. L’estudi consta d'un mapa de 100 sentiments i emocions diferents.
Aquests sentiments estan dividits en set categories: cognició (pensar i raonar), sensació i percepció (veure i escoltar), estats homeostàtics (gana, set...), processos fisiològics (dormir, respirar...), sensacions relacionades amb malalties (tos, febre...), i sensacions associades a malalties mentals (depressió i ansietat).



Hi va haver situacions poc sorprenents i altres que no s’esperaven tant. Al final també han vist que hi ha molts patrons que es repeteixen però que cadascú sent els sentiments d’una forma única.





Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: