Volen posar de moda aquest complement «inútil», què en penseu?

per Adolescents.cat, el 28 de febrer de 2019 a les 12:24
Hi ha un nou trending topic a Twitter i no és per menys. La marca Jacquemus va presentar un mini bolso anomenat “Le Chiquito Mini Bag”, i quan diem mini volem dir mini de veritat. No hi caben ni les claus.

Aquest estrany complement va veure la llum a la Setmana de la Moda de París, en la que moltes models el van lluir sobre la passarel·la. Jacquemus ja té un bolso molt petit que ven per entre 345 i 795 dòlars, però encara no se sap el preu d’aquesta miniatura.
 
Així és com el llueixen:

 


Hi ha qui ha aprofitat per  fer-ne reflexions:

TWITTER

Està clar que és inútil, però què en penseu? Us agrada?





Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.  
Arxivat a:
TENDÈNCIES, bolso, mini, moda, inútil
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: