Un noi publica 12 consells sobre «com ser guapa» i s'emporta aquests «zascas»

per Redacció, el 2 de març de 2019 a les 10:00
"Dotze consells per ser una dona bonica". Així començava el tuit que Alexander J.A. Cortes va publicar fa uns dies a les xarxes socials. En el text, de caràcter clarament masclista, el noi recomanava a les noies que fossin sensuals, es maquillessin i es depilessin si volien ser mínimament atractives.
 
Molts usuaris s'esperaven que el polèmic tuit fos una broma o un comentari de denúncia en contra dels estereotips. Però no. Alexander J.A. Cortes va escriure els "consells" seriosament.
 


Com us podeu imaginar, el tuit va generar centenars de comentaris crítics i de reaccions negatives. "En quin segle vius?" o "Espero que et quedis solter" són alguns dels missatges que es van publicar i que Bored Panda ha traduït. Aquí en teniu alguns:
 




Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: