Logotip de Adolescents.cat

Aquest mític grup de la vostra preadolescència ha tornat i ja té nova cançó!

per Redacció, el 1 de març de 2019 a les 14:57

Ja és oficial: els Jonas Brothers han tornat. El Joe, el Nick i el Kevin han decidit unir-se de nou després que el 2013 agafessin diferents camins.


De moment, ja hem pogut veure el seu primer videoclip d'aquesta nova etapa: Sucker. A l'audiovisual els tres músics compareixen protagonisme amb les seves actuals parelles Priyanka Chopra, que fa poc es va casar amb el Nick; Sophie Turner i Danielle Jonas.

Com era d'esperar, Sucker ja ha superat els 3 milions de reproduccions i va camí de batre rècords. De moment les crítiques del seu nou treball són bastant bones. A vosaltres us agrada?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: