Així serà la col·laboració entre dues de les teves artistes preferides

per Adolescents.cat, el 4 de març de 2019 a les 08:38
Com et quedes si et diem que s’espera una col·laboració entre Rosalía i Billie Eilish? Doncs això, que ja no podem esperar més.

Després dels èxits que ha aconseguit la Rosalía, és normal que grans artistes internacionals vulguin col·laborar amb ella. A principis d’aquest any va estrenar un single, anomenat “Barefoot In The Park”, juntament amb James Blake; i ara s’ha confirmat la seva fusió amb Billie Eilish!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aiaiaii q se vienen cosas nuevas 😛

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el


Encara no se saben gaires detalls d'aquesta unió, però podrem sentir-ho tot el proper 29 de març, data en què es farà el llançament del disc de Billie Eilish anomenat "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mastering the album today 🤭

Una publicación compartida de BILLIE EILISH (@wherearetheavocados) el


Aquesta notícia ha captivat als amants de la música, i s’espera que sigui un dels temes de l’any! Ets fan de Rosalía i/o de Billie Eilish? Explica’ns-ho als comentaris.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: