6 sèries noves per començar aquest març

per Redacció, el 4 de març de 2019 a les 09:44
Aquest març totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:


 


Versió sense playbuzz


Turn up Charlie
La comèdia se centra en la història d'un DJ fracassat que intenta tronar a triomfar en el món de la música mentre s'ha de fer càrrec de la filla d'un amic famós. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 15 de març.

Love, death and robots
Els crítics asseguren que aquesta sèrie d'animació serà una de les millors del 2019. En total compta amb 18 capítols on es tracten temes tan diversos com les drogues, el sexe i l'amor, entre altres. Els seus creadors són els coneguts Tim Miller, director de Deadpool, i David Fincher, responsable de House of Card i The Girl with the Dragon Tattoo, entre altres. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 15 de març.

The bisexual
La sèrie, rodada a Londres, explora les relacions de parella des de la mirada d'una jove que després de tallar amb la seva nòvia decideix començar a sortir amb nois. On la puc veure? Filmin. Quan? A partir del 15 de març.

Curfew (Toque de queda)
Curfew ens situa en un món apocalíptic on la llibertat acaba a la nit, quan els ciutadans tenen por de sortir de casa seva...Té protagonistes tan coneguts com Sean Bean (Game of Thrones) i Billy Zane (Titànic). On la puc veure? Sky. Quan? A partir del 18 de març.

Pequeñas mentirosas: perfeccionistas
Aquest març per fi arriba l'esperat spin-off de Pequeñas mentirosas. El punt de partida de la sèrie és un inesperat assassinat. Un succés que demostra que rere cada persona hi ha secrets amagats...On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 21 de març.

Osmosis
En un París futurista, una aplicació emparella gent soltera extraient informació dels seus cervells, res però, és tan perfecte com sembla...On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 29 de març.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: