Esborraríeu totes les fotografies del vostre Instagram a canvi d'aquest regal?

per Redacció, el 4 de març de 2019 a les 10:56
Hi ha gent que dona molta importància als seus perfils de les xarxes socials: revisen totes les fotografies que publiquen, hi apliquen filtres, estudien els hashtags que fan servir...Si sou una d'aquestes persones, segurament la pregunta que us farem a continuació no us serà senzilla de respondre: què us haurien de donar per eliminar totes les imatges del vostre Instagram?

Doncs bé, la companyia JetBlue té una oferta per tota aquella gent disposada a suprimir les fotos del seu perfil: un any de vols gratis! En concert, l'aerolínia sortejarà un any de vols gratuïts per a tres dels participants en el seu concurs.


Resultado de imagen de flight gif

I què s'ha de fer per participar? Doncs eliminar les imatges del vostre Instagram abans del 8 de març i publicar una única fotografia que tingui com a protagonista el lloc on us agradaria anar de vacances. S'ha d'etiquetar JetBlue, posar el hashtag #AllYouCanJetSweepstakes i afegir el missatge "All you can". Això sí, heu de ser major d'edat. Si voleu més informació, la podeu trobar al web de JetBlue. 




Arxivat a:
ACTUALITAT, concurs, vols
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: