On es farà la nova festa d'Adolescents.cat?

per Redacció, el 5 de març de 2019 a les 13:17
El carnestoltes segueix i aquesta setmana té parada obligatòria a Ripoll. El divendres 8 de març estarem a la Sala Eudald Graells de 21.30h a 23.30h celebrant una Flower Power molt especial, ja que es troba dins el marc d'actes de la famosa Ruta Hippie de Ripoll. 

L'espectacle musical comptarà amb els DJs Roger Carandell i Mike Cande i no hi faltarà la pluja de samarretes, els complements hippies i els nostres disparadors de confeti.


Aquest divendres l'esperit hippie arriba a Ripoll carregat d'amor i bon rotllo així que si no et vols perdre aquesta festassa i la gran Ruta Hippie no t'ho pensis més, t'esperem allà. Ah! I us volem a tots i a totes disfressats eh! 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: