Aquesta és la nova parella adolescent de moda

per Redacció, el 6 de març de 2019 a les 09:00
Cap dels dos ha fet els 18 anys, però ja han aconseguit treballar amb alguns dels dissenyadores i dissenyadors més prestigiosos del món. Estem parlant de Kaia Gerber i Wellington Grant, la nova parella de moda de Hollywood.

Fa uns dies, tots dos van desfilar plegats per Stella McCartney a la Setmana de la moda de París. Abans de sortir a la passarel·la, però, van voler confirmar la seva relació publicant diverses imatges junts, com la que podeu veure més avall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

here’s a light in wellington’s life

Una publicación compartida de Wellington Grant (@welllsfargo) el


El primer cop que se'ls va veure plegats va ser per Sant Valentí, quan alguns mitjans locals van difondre imatges de la parella sortint de l'hotel Mercer de Nova York. Des de llavors, que també havien estat fotografiats sopant i compartint passejos pel centre de la ciutat nord-americana. Esperem que els hi vagi molt bé!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: