WhatsApp té emoticones ocultes i així és com les pots fer servir

per Redacció, el 6 de març de 2019 a les 12:24
D'aquí poc WhatsApp afegirà noves emoticones al seu catàleg. Aquest cop, però, la companyia ha decidit "amagar" alguns d'aquests nous símbols i desafiar els usuaris a trobar-los.

Com sempre sol passar, ja hi ha persones que han descobert totes les "emoticones ocultes" i han explicat als altres usuaris com accedir-hi. La manera més senzilla és copiar cada un dels símbols que us mostrem més avall a les vostres converses: quan ho feu es "transformaran" automàticament en emoticones.


- Emoticona transgènere: copia el símbol ⚧ a les converses
- Emoticona bandera transgènere: copia el símbol 🏳️‍⚧ a les converses

- Emoticona gènere femení: copia el símbol ♀ a les converses
- Emoticona gènere masculí: copia el símbol ♂ a les converses

Si ja ho has provat i no et funciona, el més probable és que estiguis utilitzant una versió "antiga" de WhatsApp. Descarrega't l'última actualització i podràs veure les emoticones correctament.
Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: