Així és el conte masclista que encara es continua venent i us indignareu amb els dibuixos!

per Redacció, el 8 de març de 2019 a les 11:11
Fa un temps us parlàvem de la Guia de la buena esposa, un recull de "normes" que es repartia als anys 50 en què s'explicava a les dones "com satisfer" el seu marit.

Doncs bé tot i que aquesta guia ja forma part del passat, actualment hi continua havent publicacions clarament masclistes.

Una d'elles és La Ardilla Hacendosa, un conte d'il·lustracions protagonitzat per una parella d'esquirols on és ella qui fa totes les feines de la casa. Al llibre, per exemple, hi podem veure un dibuix de l'esposa servint el sopar al marit. La il·lustració va acompanyada del següent text: "Y nunca fue vanidosa no olvidando, como esposa, de atender a su marido, ante todo bien servido".

Però això no és tot, en aquest conte també hi podem trobar escenes de violència masclista, com la que podeu veure en aquest recull que us hem preparat:

 


La Ardilla Hacendosa, encara que us costi de creure, continua estant a la venda a través de plataformes com Amazon! Què en penseu? Creieu que s'hauria de prohibir la publicació d'aquest tipus de material?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: