Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa comparteix fotos de l'adolescència amb altres famoses i Instagram embogeix

per Adolescents.cat, el 11 de març de 2019 a les 08:03
Sembla ser que la Miley Cyrus s'ha estat mirant fotos antigues... Allò que tots i totes hem fet alguna vegada per recordar vells temps. El tema és que moltes de les amigues de la Miley també són famoses, clar.

La Miley s'ha posat a fer stories amb fotos d'ella i les seves amigues quan eren adolescents, i ens encanten! Quants records "Hannah Montana", "Los magos de Waverly Place" i totes les sèries de Disney Channel d'aquella època!

Amb això, la Miley també ha volgut fer un homenatge a totes les dones de la seva vida. Què, quina foto us ha sorprès més?

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: